Távozik a Wizz Air elnöke

  • narancs.hu
  • 2024. július 3.

Gazdaság

Mostanában főleg méretes késéseivel szerepelt a magyar fapados a hírekben.

Távozik a Wizz Air éléről Robert Carey elnök – írja a Bloomberg. Carey három éven keresztül vezette a magyar légitársaságot. A cég közleménye szerint más érdekeltségeivel foglalkozna, ezért távozik a pozíciójából.

A távozó elnök feladatait Váradi József vezérigazgató látja el a következő három hónapban. Michael Delehant üzemeltetési vezérigazgató kereskedelmi és üzemeltetési vezető lesz, míg Diarmuid O’Conghaile, a Wizz Air Malta ügyvezető igazgatója a Wizz Air máltai üzemeltetési vezérigazgatója lesz.

Robert Carey 2021 júniusától volt a Wizz Air elnöke, korábban a Delta, az EasyJet és az America West munkatársa volt.

A vezetőváltás pont akkor történnek a társaságnál, amikor a légitársaságok az év legforgalmasabb időszakára készülnek, ráadásul óriási problémákkal: az európai forgalmi irányítási problémák miatt többek közt a Wizz Airnél is akár napos késéseket és járatkimaradásokat okoztak.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.