A lengyelek bohócot csináltak Orbánból: oroszul beszélő Putyin-pincsiként ábrázolták egy sorozatban

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 04., 14:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Vajon Szijjártó Péter most bekéreti a lengyel nagykövetet?

A válasz.hu vette észre a Lengyelországban futó, Az elnök füle (Ucho Prezesa) címet viselő sorozat legújabb epizódját, amelyben Orbán Viktor is feltűnik. A szatíra tavaly indult, és a lengyel belpolitika eseményeit figurázza ki, de néha kitekint a határon túl zajló eseményekre is. Ez történt a múlt heti, a Magyar rulett című epizódban is, amelyben egyszer csak betoppan Jarosław Kaczyński, a kormányzó Jog és Igazságosság párt vezetőjének irodájába Orbán, aki arról beszél, hogy „lengyel–magyar két jó barát”, illetve az Európai Unió egy szakadék.

Ucho Prezesa - S03E06 - Węgierska ruletka

Napięte stosunki międzynarodowe nie mają znaczenia, gdy w pobliżu znajduje się jedno zaprzyjaźnione państwo, na które zawsze można liczyć. Ale bezkrytyczni zwolennicy są też potrzebni w najbliższym otoczeniu. Prezes prezentuje prezydentowi swojego najbardziej oddanego przyjaciela na arenie międzynarodowej oraz najbardziej oddanego współpracownika.

Majd jön az izgalmasabb rész, mert a magyar kormányfőnek megszólal a telefonja, és az egyik legfontosabb szövetségese, Vlagyimir Putyin hívja, akivel kedélyesen el is cseveg, meg még dalol is egy kicsit. Nem magyarul vagy angolul, hanem oroszul.

Itt a részlet az epizódból, amely viszi a hírünket szerte a világban, mert a YouTube-on és egy streaming szolgáltatón keresztül nézhető széria epizódjait van, hogy 10 millió ember is megnézi.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 04., 14:09
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    yoyo
    2018. május 05., szombat 06:12
    Sajnos engem az se fog elégtétellel eltölteni, ha a "Románia: szopás" helyett Magyarország: szopás" poénokkal, és orbán fejű kulabácsival lep meg bennünket a South park

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

„Nem kérünk bocsánatot”
Interjú „Tibi atyával”
Interjú Palkovics Lászlóval
Mi lesz az MTA-intézetekkel?
Évadnyitó melléklet
Jordán Adél, Carly Wijs, Pintér Béla színháza
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kultúra

még több Kultúra...