A twitterezők szerint távoznia kell, Elon Musk inkább a szavazás szabályain változtatna

  • narancs.hu
  • 2022. december 20.

Interaktív

A nem éppen méltósággal viselt vereség.

Hosszas hallgatás után végre Elon Musk is reagált az általa kezdeményezett szavazás eredményére. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Elon Musk szavazást indított a twitterezők körében azzal kapcsolatban, hogy távozzon-e a cég éléről vagy sem. A több mint 17 millió voksoló 57,5 százaléka szeretné azt, hogy Musk távozzon a cég éléről.

A cégvezető eredetileg azt ígérte, a szavazás eredményének megfelelően fog cselekedni, egy hozzászólás alapján azonban mintha mégsem lenne ebben olyan biztos. A Twitter feje több bejegyzésre válaszolt, melyek arról szóltak – minden bizonyíték nélkül –, hogy nem valódi felhasználók szavazhattak a távozása mellett. Musk ezekre csak azt írta: „érdekes”.

A hvg.hu azonban kiszúrt egy bejegyzést, mely szerint a jövőben csak azoknak kellene szavazniuk a Twitter működésével kapcsolatban, akik megveszik az előfizetői kék pipát. Musk hozzászólásban jelezte, hogy egyetért a felvetéssel, és a Twitter be is fogja vezetni ezt a változtatást.

A The Guardian az üggyel kapcsolatban egyébként emlékeztetett: Musk már novemberben beszélt arról, hogy szeretne kevesebb időt tölteni a Twitterrel, és találni valakit, aki viszi a vállalat napi ügyeit.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk