Befejezi működését az Azonnali

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 4.

Interaktív

A portált még 2018-ban alapították, többségi tulajdonosa Ungár Péter LMP-s politikus, Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatójának és az Orbán-kormány kormánybiztosának fia. 

Befejezi működését Ungár Péter politikus és Gerényi Gábor médiavállalkozó közös portálja, az Azonnali.hu.

A hírt a Media1 tette közzé. Megkeresésükre Gerényi Gábor megerősítette a hírt, és azt mondta:

a kérdés mostanra lényegében eldőlt, valóban nem működtetik tovább a lapot.

Gerényi elmondása szerint a megszűnésről gazdasági okok miatt döntöttek, mivel a cég évek óta veszteséges volt, ráadásul a gazdasági kilátások rendkívül bizonytalanná váltak, senki nem tudja, mi jön most. Gerényi azt is kimelte: jó emberekkel dolgoztak együtt, ezért reményét fejezte ki, hogy el tudnak majd helyezkedni a lap munkatársai másutt.

Arra kérdésre, hogy mi lesz a sorsa a az Azonnalihoz szorosan kapcsolódóan működő, szintén Ungár Péter nevével fémjelzett ugytudjuk.hu.nak, és több más, különböző regionális kisebb portálnak, Gerényi nem nyilatkozott, arra hivatkozva, hogy ezekről mit sem tud és a kérdésben nem kompetens.

A portál megszűnéséről Ungár Pétert is kérdezték, ő azonban nem kívánta kommentálni a lap bezárásával kapcsolatos értesüléseket.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk