Hirtelen eltűnt A besúgó az HBO Max kínálatából

  • narancs.hu
  • 2022. június 29.

Interaktív

Más sorozatokat is leszedtek a műsorból, például az Aranyélet 3. évadát is.

Előzmény nélkül, szerda reggelre eltűnt az HBO Maxról A besúgó című sorozat, írja a Kreatív, akiknek egyik olvasójuk jelezte az eltűnést. A lap ellenőrizte a szolgáltatást és ők sem találták a felület hazai gyártású sorozatát, ami, mint írják, azért tűnik meglepő húzásnak, mert A besúgó volt áprilisban és májusban is a felület legnépszerűbb tartalma itthon, ráadásul sokan épp ezzel a szériával azonosítják a szolgáltatást Magyarországon.

A lap megkérdezte a Warner Bros. Discovery, az HBO Max tulajdonosának hazai PR managerét, Pinczés-Pressing Ádámot, aki a médiacég hivatalos válaszát küldte el. Ebből a válaszból kiderül, a változás nem csak átmeneti hiba, ennél komolyabb, központi lépésről van szó.

Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről

– áll a Warner Bros. Discovery Kreatívnak küldött válaszában. Ennél többet egyelőre a hazai képviselet sem árult el.

A válaszból az is látszik, nemcsak A besúgót, hanem más tartalmakat is érint a mostani lépés, például lekerült a műsorról az Aranyélet 3. évada is. Ahogy a lap megjegyzi, a sorozatok leszedése azért sem logikus, mert saját gyártású, friss, vagy frissebb évaddal rendelkező tartalmakról van szó.

A Warner Bros. Discoverytől annyit tudott még meg a Kreatív, hogy a változás minden országot érint, ahol elérhető az HBO Max, vagyis A besúgó eltűnik az összes többi ország kínálatából is. A lap kereste A besúgó alkotóit is, de egyelőre nem akarták kommentálni az esetet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Miénk itt a vér

  • - turcsányi -

A papa mozija ez. Nem pont a formula hagyományos értelmében, sokkal inkább szó szerint. A hatvanas évek közepén az olasz anyakönyvi hivatal kigyűjtötte a Sergio keresztnevű polgárokat, s mindegyiket hatóságilag kötelezték arra, hogy spagettiwesterneket készítsenek.

Megszemélyesített dokumentumok  

„Boldog magyar jövőt!” – olvassuk a feliratot Chilf Mária kollázsán, ahol egy felvonuláson Lenin, Rákosi és Sztálin fényképét viszik a munkások és az úttörők, nyomukban a ledöntött Sztálin-szobor feje gurul egy tankkal a háttérben.

Építő játék

  • Kiss Annamária

Horváth Csaba rendező-koreográfusnak, a Forte Társulat művészeti vezetőjének színházában legalább annyira fontos a mozgás, mint a szöveg, nem csoda, hogy ezen az estén, a mozgásszínházas tempóhoz kevéssé szokott kőszínházas társulati tagoknak melegük van.

„Megeszi a kígyót”

Alighanem a magyar kultúrára korábban is jellemző, az utóbbi időben pedig mintha még erőteljesebben megjelenő befelé fordulás miatt lehet, hogy egy olyan jelentős életmű, amilyen Ladik Kataliné, egyszerűen nem találja meg benne a helyét – holott minden adott lenne hozzá.

Igor és Szása kiszabadult és gyilkolt

Szentesen két bulltípusú kutya kijutott az utcára, halálra mart egy férfit és örök életére megnyomorított egy nőt. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a gazdára, akinek fogalma sem volt arról, mire képesek a házőrzői, és milyen nevelésre lett volna szükségük.

Hídpénz

„Az önkormányzat egy olyan fejlesztést kíván megvalósítani, hogy a Szárhegyet és a Vár­hegyet összekötnénk egy függőhíddal."

Az arany csillogása

Emlékszik még bárki is arra, hogy mikor volt az a „vizes” világbajnokság Budapesten, amikor a toronyugráshoz a Dunába húztak fel egy ménkű nagy tornyot, hogy az majd milyen jól fog mutatni a világmindenség összes televíziós készülékén?

Csak a szégyen

Egy héttel ezelőtt az ENSZ Közgyűlése elfogadta azt a határozatot, amely július 11-ét a srebrenicai népirtás emléknapjává nyilvánítja.