Hirtelen eltűnt A besúgó az HBO Max kínálatából

  • narancs.hu
  • 2022. június 29.

Interaktív

Más sorozatokat is leszedtek a műsorból, például az Aranyélet 3. évadát is.

Előzmény nélkül, szerda reggelre eltűnt az HBO Maxról A besúgó című sorozat, írja a Kreatív, akiknek egyik olvasójuk jelezte az eltűnést. A lap ellenőrizte a szolgáltatást és ők sem találták a felület hazai gyártású sorozatát, ami, mint írják, azért tűnik meglepő húzásnak, mert A besúgó volt áprilisban és májusban is a felület legnépszerűbb tartalma itthon, ráadásul sokan épp ezzel a szériával azonosítják a szolgáltatást Magyarországon.

A lap megkérdezte a Warner Bros. Discovery, az HBO Max tulajdonosának hazai PR managerét, Pinczés-Pressing Ádámot, aki a médiacég hivatalos válaszát küldte el. Ebből a válaszból kiderül, a változás nem csak átmeneti hiba, ennél komolyabb, központi lépésről van szó.

Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről

– áll a Warner Bros. Discovery Kreatívnak küldött válaszában. Ennél többet egyelőre a hazai képviselet sem árult el.

A válaszból az is látszik, nemcsak A besúgót, hanem más tartalmakat is érint a mostani lépés, például lekerült a műsorról az Aranyélet 3. évada is. Ahogy a lap megjegyzi, a sorozatok leszedése azért sem logikus, mert saját gyártású, friss, vagy frissebb évaddal rendelkező tartalmakról van szó.

A Warner Bros. Discoverytől annyit tudott még meg a Kreatív, hogy a változás minden országot érint, ahol elérhető az HBO Max, vagyis A besúgó eltűnik az összes többi ország kínálatából is. A lap kereste A besúgó alkotóit is, de egyelőre nem akarták kommentálni az esetet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk