Magyarországon is elérhető már a fizetős Facebook

  • narancs.hu
  • 2023. november 7.

Interaktív

10 euróba kerül, ha a felhasználók szeretnék a webes felületet hirdetésmentessé tenni.

Október végén vált biztossá, hogy lesz fizetős változata is a Facebooknak és az Instagramnak. A Meta közlése szerint a lépésre az európai uniós szabályozás miatt kerül sor.

Mára Magyarországon is elérhetővé vált ez a forma. A lépés okát a cég kiemelte abban a felbukkanó ablakban, amellyel a Facebookra belépve találkozhatnak a magyar felhasználók – írja a hvg.hu.

Ahogy az előzetes információk alapján kiderült már,

ha a felhasználók szeretnék a webes felületet hirdetésmentessé tenni, az 10 euróba,

vagyis a jelenlegi árfolyamon 3787 forintba kerül. Ebben már az adók is benne vannak, vagyis ennél többet csak akkor kell fizetni, ha a cég árat emel, vagy ha változik a forint-euró árfolyam.

A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy nem élnek ezzel a lehetőséggel, ebben az esetben továbbra is látni fogják a reklámokat a közösségi oldalon.

A Meta felhívta a figyelmet, hogy a felhasználók a döntésüket bármikor megváltoztathatják, bármikor van lehetőség az előfizetés lemondására, vagy épp megkötésére.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk