Szüret 2021/07.

  • Narancs
  • 2021. február 17.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A baloldal, amikor kormányon volt, csak sanyargatta a nyugdíjasokat.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivőjének videonyilatkozatából, MTI

 

Ugye, két görbét kell nézni, a matematikusokat is arra kérem, hogy ezeket mérjék be jól. Ugye, a magyar válságkezelés két tudáson alapul; van az orvosi, szakértői, tudományos tudás, matematikusok görbét rajzolnak, orvosok számítanak, vizsgálnak, elemeznek, és van a másik, a tapasztalat vagy a népi tudás, hogy az emberek mit tapasztalnak, mit szeretnének, milyen korlátozást fogadnak el, mi az, amit már nem tudnak elfogadni, mi az, ami kibírhatatlan a számukra és így tovább. Ezt a kettőt kell kombinálni politikai döntéssé.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

A sportért felelős államtitkárral is tárgyalt Umar Kremljov, a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) decemberben megválasztott elnöke, aki a debreceni Bocskai István emlékversenyre érkezett Magyarországra, és Szabó Tünde szerint a magyar ökölvívás profitálhat ebből a látogatásból.

MTI

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás.