Szüret 2021/12.

  • Narancs
  • 2021. március 24.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Húsvét az húsvét, megint felkerekedik az egész ország, mindenki meglátogat mindenkit, a lányokat, asszonyokat meglocsoljuk. (…) Jövő héten, ha Isten engedi és élünk, akkor eljövök, és elmondom, hogy mi vonatkozik a nagyhétre.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

Nagyon álszent, amit a baloldal művel. Azt mondják, hogy nem oltásellenesek, pedig kezdettől fogva bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben. A baloldal volt az, aki korábban meg akarta fúrni a vakcinák engedélyeztetését, majd petíciót indított egyes vakcinák betiltásáért. A Gyurcsány vezette baloldalnak köszönhető, hogy oda jutottunk, baloldali háziorvosok nem hajlandóak oltani, visszaküldik a vakcinákat, kockáztatva ezzel a magyar emberek életét.

A Fidesz közleményéből

 

A baloldal oltásellenes kampánya épp olyan gátlástalan, mint amilyennek látszik, és ha egy járvány közepén képesek emberek életét veszélyeztetni, akkor bármilyen más sötét húzásra is képesek.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában

 

A Mi Hazánk az egyetlen lezárásellenes párt, szerintünk a veszélyeztetetteket kellene védeni, és az országot, a gazdaságot hagyni kellene működni, mert a lezárások miatt is életéveket veszítünk. Korlátozottak a sportolási lehetőségek, és egy éve nincsenek normális testnevelésórák sem. Ezek mind az egészségre károsak.

Dúró Dóra közleményéből

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk