Szüret 2021/13.

  • Narancs
  • 2021. március 31.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A nyugdíjasok számíthatnak Magyarország kormányára – közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott vasárnap a Facebook-oldalán, tudatva, hogy hamarosan a nyugdíjasok postaládájába érkezik a JóKor magazin legújabb száma.

MTI

 

Én könnyen beszélek, mert nemcsak arról van szó, hogy a kormánynál állok, meg van iránytűm, hanem az árbockosárban is ülnek fönn az embereim, és onnan lekiabálnak, hogy körülbelül mi vár ránk, mi van előttünk: szárazföld, szikla vagy nyílt víz, és biztosan mondhatom Önnek, hogy szabad nyarunk lesz.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

Ha a keringési betegségeket meg tudjuk előzni, a magyar populáció állapota jobb lesz, a járvány okozta betegség lefolyása, annak a súlyossága, az elveszített betegeknek a száma jelentősen csökkenhet.

Kásler Miklós, az Emmi által közzétett, Életközelben című online videointerjúban

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?