Szüret 2021/21.

  • Narancs
  • 2021. május 26.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Munkaalapú gazdaságunk van, ezt az országot és ennek az országnak a gazdaságát a munkából élő emberek tartják fönn és működtetik. (…) Mi vagyunk a korán kelő, dolgozó emberek, akik az egész verklit, az egész gazdaságát visszük.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

Vajon a szerelem vagy a praktikum győz, azaz lesz-e Várkonyi Andreának férjezett neve. Vagy esetleg Mészáros Lőrinc lep meg minket? A lehetőség határtalan. A klasszikus Mészáros Lőrincné dr. Várkonyi Andrea vagy a Mészárosné dr. Várkonyi Andrea mellett több verzió is szóba jöhet.

Blikk

 

 

Amint kiderült, hogy nem kívánunk 120 milliárd forintot adni külföldi gyógyszergyártó multiknak, a baloldal azonnal felhördült és támadásba lendült – jegyezte meg a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint a támadás élére Gyurcsány Ferenc felesége állt.

„Ezzel viszont ismét kibújt a szög a zsákból: Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll. Úgy látszik, hogy folytatódik az a jól ismert régi baloldali politika, ami a magyar emberek helyett azonnal a külföldi nagyvállalatok mellé áll” – mondta Hollik István.

MTI

 

Ha sok migráns érkezik és nem tudják megállítani őket, akkor a szétosztásuk is felvetődhet önkéntes és kötelező kvóta formájában – mondta Bakondi György. Hozzátette: a szolidaritásnak számos formája van, Magyarország a Hungary Helps programmal gyakorolja, azt viszont nem dönthetik el Brüsszelben, hogy a magyarok kikkel éljenek együtt.

A Fidesz honlapjáról

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk