Szüret 2021/32.

  • Narancs
  • 2021. augusztus 11.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Itt jelenleg egy olyan társadalmat építünk, amely nagyon sikeres. Gazdaságilag, politikailag, kulturálisan, a demográfia terén is vannak eredményeink, a családpolitikában; ami itt történik, az sikertörténetnek nevezhető.

Tucker Carlson interjúja Orbán Viktorral a Fox News csatornán

 

A tárcavezető azt mondta, a magyar mezőgazdaság kulcsa kerül veszélybe, ha már nem nyújt megélhetést a méhészet, éppen ezért át kell strukturálni a méhészek bevételét. (…) Nagy István közölte, a világ élelmiszertermelése érdekében biztosítani kell az ökológiai sokszínűség fennmaradását, amelyet a magyar méhek tesznek lehetővé.

MTI

 

Kásler Miklós emlékeztetett arra, hogy Magyarország május 21-én vette át Németországtól az Európa Tanács Miniszteri Bizottságában ellátandó elnökségi feladatokat. (…) Mint mondta, a soros elnöki tevékenység célja a demokratikus intézmények védelmének előmozdítása, a különféle nemzetek politikai, jogi, szociális, kulturális együttműködésének erősítése, valamint a küzdelem a vallási intolerancia és a kisebbségek hátrányos megkülönböztetése ellen. Kásler Miklós szerint Magyarország tevékenységével erősíti Európa stabilitását.

MTI

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk