Szüret 2021/38.

  • Narancs
  • 2021. szeptember 22.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

És az ember csak arra gondol, hogy milyen jó, hogy ez már a múlt, és milyen jó, hogy talán még egy év, és az utolsó rossz emlék is eltűnik majd az életünkből, amikor a 13. havi nyugdíjat sikerül visszaadni a nyugdíjasoknak, most már a második hetit tudjuk jövőre visszaadni.

Orbán Viktor az őszödi beszéd 15. évfordulóján a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

Zalaháshágyon szombaton autómentes napot tartanak, aminek programja 9.30 órakor a Sibrik-kápolnában tartandó szentmisével kezdődik. (…) Az istentisztelet végén Mikolás Attila salomvári plébános megáldja a jelen lévő kerékpárokat. 12 órától a sportpályán tudásalapú előadások és gyermekeknek szóló ügyességi versenyek várják az érdeklődőket.

Zala megyei online

 

Csak tárlatvezetéssel látogatható a múzeum. Így szeretnék megóvni a kiállított preparátumokat, trófeákat. Cserébe viszont ezek nem üvegfalak takarásában szemlélhetők meg, hanem közvetlen közelről. Farkasszemet nézni egy oroszlánnal, belefeledkezni egy medve fogsorába!

A Fejér megyei online a felújított bodajki vadászkastély megnyitásáról

 

Egyértelmű, hogy erre a kerek évfordulóra koncerttel emlékezünk. A barátaink elvesztését még nem hevertük ki, és nem is fogjuk soha, de be kellett látnunk, hogy ők is azt akarnák, hogy folytassuk, amit elkezdtünk. Az ő emlékükre is megy tovább az életfogytig tartó rock and roll. Magamért már nem csinálnám tovább, de a közönséget nem hagyhatjuk cserben.

Kóbor János az Omega 60. évfordulójáról a Borsnak

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk