Szüret 2022/22.

  • Narancs
  • 2022. június 1.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi. 

Egyedül a Fidesz, és egyedül Orbán Viktor miniszterelnök képes arra, és nekünk van egyedül akaratunk arra, hogy ezt a rezsicsökkentést fenntartsuk.

Németh Szilárd a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című adásában

 

– Organikus fejlődést említett, sokan azonban kormányközeli kapcsolataiban látják sikere kulcsát.

– Akárki akármit akar ezzel kapcsolatban direkten, vagy más módon üzenni, ezen az úton haladunk tovább a jövőben is. A piac és az eredményeink bennünket igazolnak! A válságra pedig a válaszunk újraszerveződés, hatékonyságnövelés, még erősebb szakembergárda. (…) A jelentős növekedést a BDPST Zrt. mint holdingvállalat sikeres befektetési stratégiájának, a különböző részesedésein és befektetésein keresztül megtermelt eredményeinek köszönheti. Minden más csak politikai támadás!

Tiborcz István a Portfolio.hu-nak

 

Mi magyarok a Kárpát-medencébe érkezésünk óta bajkeverő nemzetnek számítunk Európában, mindig mi voltunk a rebellisek. Mi nevén nevezzük a gyereket, miközben az ugyanazon problémákkal küzdő országok, mint Szlovákia, Ausztria vagy éppen Svájc lényegesen óvatosabban fogalmaznak. Ők inkább az oldalkocsiban ülnek a motor mellett. Ugyanoda tartanak, csak ott kevésbé vág a szél.

Parragh László a Népszavának

 

Nincs még programotok gyereknapra? Hozzátok a legkisebbeket a Fiumei úti sírkertbe!

Hagyományőrző bemutató, bábszínház, kézműves foglalkozások – mindez egy gyönyörű, a város szívében található zöld parkban! A látogatás során pedig mesélhettek a legkisebbeknek irodalomról, művészetről, legendás színészekről nagyjaink sírja mellett.

A Fiumei úti sírkert Facebook-oldaláról

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk