Autóbaleset történt Salzburgban, magyarok halhattak meg

  • narancs.hu
  • 2023. február 25.

Katasztrófa

Egy személygépkocsi egy busszal ütközött össze. 

Ketten meghaltak, egy ember pedig súlyosan megsérült szombat reggel egy salzburgi autóbalesetben, ahol egy személygépkocsi egy busszal ütközött össze. A Blikk úgy tudja, az elhunytak magyarok voltak.

A lap azt írja a Vöröskereszt közleménye nyomán, hogy a balesetben az utasok nélkül közlekedő busz vezetője is súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre nagy létszámú mentőegység, köztük három mentőhelikopter, egy tiroli mentőautó és négy mentőautó is érkezett. 

A baleset nem sokkal reggel 8 óra előtt történt. Az oldalirányú ütközés következtében a két áldozat beszorult és a helyszínén életüket veszítették.

A Vöröskereszt egyik munkatársa megerősítette, hogy az áldozatok nem osztrákok voltak. Ugyan ők nem tudtak további részletekkel szolgálni, ám a Blikk úgy értesült, az elhunytak magyarok. A súlyosan sérült buszsofőrt és a másik sérültet kórházba szállították, ahol most is ápolják őket.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk