Így omlott le a Jókai utcai ház tetőszerkezete

  • narancs.hu
  • 2022. június 27.

Katasztrófa

A térfigyelő kamera felvételén látszik, hogyan omlott le a ház egy része. Felkavaró felvétel.

Mint arról lapunk is beszámolt, leomlott egy ház tetőszerkezete a VI. kerületi Jókai utcában. Az Aradi és a Jókai utca kereszteződésében álló ötszintes épület tetejéről indult el az omlás, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is. Homlokzati fal- és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra.

A Népszava megszerezte a térfigyelő kamerák felvételét, mely megmutatja, hogyan omlott le a ház felső része. Felkavaró a felvétel, többeknek másodperceken múlt a testi épsége.

Az utcára omlott egy ház tetőszerkezete Budapest belvárosában, négy sérültről tudni, a rendőrség büntetőeljárást indított. Egy emberrel kórházba rohantak a mentők, a romokat keresőkutyákkal vizsgálják át. Felkavaró felvétel!

Posted by Népszava Online on Monday, June 27, 2022

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a mentők négy sérültet láttak el, a legsúlyosabb sérült egy fiatal nő, aki koponyasérülést, gerincsérülést, belső sérüléseket szenvedett. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők és azonnal baleseti osztályra szállították. A három további sérült zúzódások, sebek miatt szorul segítségre, őket is baleseti osztályra vitték.

A fővárosi tűzoltók keresőkutyákkal vizsgálták át a romokat, egyelőre úgy tudni, nem találtak sérültet a törmélek között.

A VI. kerületi rendőrkapitányság nyomozást indított foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk