Koncz Zsuzsa is mindenkit arra kér és biztat, hogy maradjon otthon

  • narancs.hu
  • 2020. március 24.

Katasztrófa

Videóban üzent. "Meglátod, rendbe jönnek majd a dolgaink. Lesznek még szép napjaink."

"Itthon, önkéntes karanténban múlik az idő... Ahelyett, hogy együtt lennénk a most folyamatosan elmaradó koncerteken" – írja Koncz Zsuzsa a Facebook oldalán.

A zenész arról ír, hogy a sors fintora, hogy alig kezdték el a tavaszi turnét, máris be kellett fejezni a járvány miatt.
"Szomorú, de sajnos ez van. Most a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra, magunkra, hogy legkésőbb ősszel ott folytathassuk, ahol abbamaradtunk!"

Koncz Zsuzsa sokak mellett szintén az otthonmaradásra buzdít. Videóüzenetében a lakásából kicsit kimerészkedve, az ajtaja előtt mondja el, hogyan éli meg az önkéntes karantént. Sőt, még dalra is fakad. Vigaszul azt a néhány sort küldi, amit a koncertek végén is szokott énekelni: "Meglátod, rendbe jönnek majd a dolgaink. Lesznek még szép napjaink."

Maradj otthon! / Koncz Zsuzsa videóüzenete / 2020. 03. 23.

Nyugtassa magát Naranccsal a kényszerű otthonlét idején!

Továbbra se érjék be a napi hírek özönével, hanem pillantsanak mögéjük! S tegyék ezt velünk! Járjunk együtt a dolgok végére! Kedves olvasóink, vészhelyzet van, s ilyenkor mindennél fontosabb a tisztánlátás. Ezért jó szívvel javasoljuk, hogy továbbra se érjék be a napi hírek özönével, hanem pillantsanak mögéjük! S tegyék ezt velünk!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?