Videó: így néz ki a Notre-Dame belülről a tűzvész után

  • B.P.M.
  • 2019. április 17.

Katasztrófa

Felkerül egy felvétel az internetre, amely bemutatja a székesegyház belsejének állapotát a hétfői tűzvész után.

Hétfőn kigyulladt Párizs és Franciaország emblematikus épülete, a Notre-Dame székesegyház, amelynek állapotáról már szállingóztak információk, azonban eddig a saját szemünkkel nem láthattuk. Most azonban felkerült egy felvétel a Reddit-re, így mi is megtekinthetjük, hogy milyen károkat okozott a tűz:

Imgur

Here are the donations right now : -François-Henri Pinault : 200m€ -Bernard Arnault : 200m€ -Bettencourt : 200m€ -Total : 100m€ -the city of Paris : 50m€ -Ile de France : 10m€ -Société générale : 10m€ -BPCE group :10m€ -Henry Kravis : 10m$ -various people : 4.8m€ -Credit agricole : 5m€ -Capegemini : 1m€ -the Hungarian city of Szeged : 10k€ -Apple : X€ -Many forest owner are putting aside wood to rebuild the roof.

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.