Márki-Zay Péter elkapta a koronavírust

  • narancs.hu
  • 2022. január 19.

Katasztrófa

Jól van, enyhe megfázásos tünetei vannak.

"Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Hogy nem lesznek váratlan nehézségek és kiszámíthatatlan problémák. Ma reggel kiderült, hogy elkaptam a koronavírust" - írja Facebook-oldalán Márki-Zay Péter.

Ahogy a politikus megjegyzi, kedden este az ATV székházában, mielőtt belépett a stúdióba megmérték a testhőmérsékletét, akkor még minden rendben volt. Hajnalban viszont mát érezte, hogy kicsit kapar a torka, ezért elvégzett egy tesztet, ami pozitív lett.

"Jól vagyok, enyhe megfázásos tüneteim vannak. Három oltás dolgozik a szervezetemben" - írja a miniszterelnök-jelölt és hozzáteszi, minden külső programját lemondta, karanténba vonult és otthonról folytatja a munkát.

"Öt nap múlva egy negatív teszt birtokában újrakezdhetem az országjárást. Mindenkit arra kérek, hogy vigyázzunk egymásra! Távolságtartással, maszkviseléssel, gyakori kézmosással! Ha összefogunk, ha fegyelmezettek vagyunk, ezt a járványt is legyőzzük."

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk