Újra hazatérhettek a Jókai utcai ház lakói a hétfői omlás után

  • narancs.hu
  • 2022. július 2.

Katasztrófa

Az építkezés is folytatódhat.

A Jókai utca 1. veszélytelenítése megtörtént, így a kormányhivatal engedélyezte a lakók visszatérését az otthonaikba, az építkezés pedig szigorú feltételek mellett folytatódhat. A Jókai-Aradi sarka mostantól átjárható - közölte Facebook-oldalán Soproni Tamás, Terézváros polgármestere.

Az átalakítás alatt álló  ház párkányfala hétfő délelőtt omlott le és zuhant az utcára.  A balesetben négyen megsérültek, több parkoló jármű összetört. A VI. kerületi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A házomlást külön nyomozócsoport vizsgálja.

A baleset következtében súlyos sérülést szenvedett a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk