Ingyen parkolhatnak Gyulán a kórházi dolgozók és a szociális szolgálat gondozói

  • narancs.hu
  • 2020. március 20.

Kis-Magyarország

A békési fürdőváros önkormányzata azt kéri, hogy a város lakossága mellőzze a parkolást a Békés Megyei Központi Kórház melletti utcákban, miközben a kórházi dolgozóknak sehol sem kell fizetni a parkolásért.

A kórházi dolgozók és a szociális szolgálat gondozói egész Gyula egész területén ingyen parkolhatnak – olvasható a gyulai önkormányzat hivatalos Facebook-oldalán.

Görgényi Ernő polgármester utasította a város parkolásért felelős cégét, Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft.-t, hogy a Békés Megyei Központi Kórház gyulai tagkórháza és a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye dolgozóinak a veszélyhelyzet fennállása alatt biztosítsa az egész város területén a térítésmentes parkolást.

Az intézkedést a veszélyhelyzet kezelése során nyújtott szolgálat követeli meg, másrészt, hogy az érintettek így gördülékenyebben végezhetik a feladatukat. A közleményben a város lakosságát arra kérik, hogy mellőzzék a parkolást a Békés Megyei Központi Kórház gyulai objektumait körülvevő utcákban.

Az egészségügyben dolgozóknak Gyulán nem kell fizetniük

Az egészségügyben dolgozóknak Gyulán nem kell fizetniük

Fotó: Gyula Város Önkormányzata/Facebook.com

Csütörtöktől a Békés megye kórház dolgozói csak a gazdasági bejáratot használhatják.

Figyelmébe ajánljuk