Mégsem indulnak el szeptember elsején a veszprémi cég buszjáratai Hódmezővásárhelyen

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 16.

Kis-Magyarország

Márki-Zay Péter szerint minden rendben, bár nem éri el az ügyvezetőt.

Szeptember elseje helyett csak szeptember 30-án kezdi meg működését Hódmezővásárhelyen a város új tömegközlekedési szolgáltatója, a Balaton Busz Bt. – erről beszélt Márki-Zay Péter a helyi televízió Időben című magazinműsorában.

A Hódpress önkormányzati portál szerint a polgármester arról beszélt, a Balaton Busz jelezte, hogy szeptember elsejével nem, csak szeptember 30-ával tudja megkezdeni a szolgáltatását Hódmezővásárhelyen. Márki-Zay Péter hozzátette, ezzel jogilag nincs gond, szerződés szerint a társaság megteheti, hogy később kezd a városban. Igaz, a polgármester arról is beszámolt, hogy

az utóbbi napokban a hiába próbálta telefonon elérni a Balaton Busz ügyvezetőjét.

A köztes időben a korábbi szolgáltató, a Joványbusz fogja szállítani az utasokat. Márki-Zay Péter elmondta, a régi szolgáltató kijelölését 90 nappal hosszabbították meg, az újnak pedig szerződéskötéstől számítva kilencven napja van a szolgáltatás megkezdésére. A Balaton Busz egyébként arra hivatkozva halasztotta el az indulást, hogy az eredetileg tervezettnél több időre van szükségük ahhoz, hogy minden feltételnek megfeleljenek.

Arról, hogy hogyan ütötte ki a nyeregből a hódmezővásárhelyi családi céget a Balaton Busz, ebben a cikkünkben írtunk bővebben:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk