Szatír ellen emelt vádat az ügyészség Kalocsán

  • narancs.hu
  • 2020. október 9.

Kis-Magyarország

A Kalocsai Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2017 nyara és 2019 novembere között egy Kalocsa környéki községben többször szeméremsértő módon mutogatta magát.

A vádirat szerint a férfi 2017 nyara és 2019 novembere között rendszeresen tartózkodott a szüleitől örökölt lakóházban, egy Kalocsa környéki községben. Ekkor hetente többször a ház udvarán vagy a kertben – miközben a szomszédságában lakó vagy arra közlekedő nőket nézte – elővette a nemi szervét és feléjük fordulva önkielégítést végzett.

2017 nyarán az is előfordult, hogy a vádlott ittas állapotban meztelenre vetkőzött és egy arra kerékpározó nő előtt az utcán parkoló autójának dőlve végzett önkielégítést. Ezen kívül a vádlott az egyik szomszédságában lakó és kerékpárral közlekedő nőt kétszer követte, miközben egy kismotoron ülve önkielégítést végzett.

2017 és 2019 nyarán a vádlott a strandon is szeméremsértő módon viselkedett, a fák közé bújva a strandolók közelében végzett önkielégítést. "A vádlott szeméremsértő cselekményeit észlelő nők megbotránkoztak a férfi viselkedésén és félelmet is éreztek vele szemben" - olvasható az ügyészség péntek reggeli sajtóközleményében. A szabadlábon védekező vádlottat a járási ügyészség folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétségével vádolja, bűnössége kérdésében a Kalocsai Járásbíróság dönt.

Figyelmébe ajánljuk