Veszprémben összejött a majdnem teljes összefogás

  • narancs.hu
  • 2024. február 27.

Kis-Magyarország

A Jobbikon kívül a teljes demokratikus ellenzék beállt Hartmann Ferenc mögé.

Veszprémben Hartmann Ferenc ellenzéki frakcióvezetőt, korábbi alpolgármestert indítja közös jelöltként az önkormányzati választásokon a Híd a Városért Egyesület. Hartmann mögött a Jobbikon túl a teljes demokratikus ellenzék támogatja – jelentette be Dobrev Klára, a DK EP-képviselője, Tüttő Kata, az MSZP főpolgármester-helyettese és Barabás Richárd, a Párbeszéd-Zöldek társelnöke Veszprémben.

 
Hartmann Ferenc bejelentése
dkp.hu
 

 A DK közleménye szerint „Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő, a város korábbi alpolgármestere több évtizedes városvezetői tapasztalattal rendelkezik, jelentős szerepe van abban, hogy Veszprém 2003 óta az egyik legélhetőbb magyar város.

A polgármester győzelmével bérlakásprogramot és erősebben támogatott szociális és egészségügyi ellátást ígérnek a pártok, illetve a régóta húzódó 8-as főút nyugati elkerülő szakaszának négysávúsítás is szerepel a listán.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk