Szolgálati közlemény

Közlemény

Vegye magának a bátorságot: a megújult weboldalon már a digitális Magyar Narancsra is előfizethet!

Kedves olvasónk,

örömmel jelentjük – bár bizonyára már feltűnt –, hogy – amint a mellékelt fő- és cikkoldalak is mutatják – ezentúl új, csinosabb dizájnnal és kényelmesebb elrendezésben tárjuk majd Ön elé közkedvelt orgánumunk, a Magyar Narancs weboldalát, a Magyarnarancs.hu-t.

De nemcsak a szépség és az áttekinthetőség volt a célunk – nem ez az egyetlen fontos változás lapunk életében.

Ezentúl a Magyar Narancs – a nyomtatott hetilap – cikkei digitális formában is előfizethetők lesznek. Azaz ha ön itthon, külföldön vagy másutt asztali gépén, tabletjén, okostelefonján olvasná a legfrissebb Magyar Narancsot, mostantól megteheti. Néhány gombnyomás és az előfizetői díj leszurkolása után ön hozzáférést kap a nyomtatott Magyar Narancsok tartalmához – az előfizetés időtartamáig terjedően. (Minderről itt tájékozódhat részletesen, s áldozhat nyomban a sajtószabadság oltárán.)

Weboldalunk, a Magyarnarancs.hu tartalma ezen túl nem változik: a legfontosabb napi politikai és kulturális hírek mellett közönségünk továbbra is térítésmentesen kapja online hírmagyarázatainkat, analíziseinket és véleménycikkeinket, megdöbbentő sztorijainkat a vidéki Magyarországról és a Sorközt, amely irodalmi életünk színes világáról mesél, filmes rovatunkat, a mindent látó Mikrofilmet és a borzongató mélységekbe pillantó Fekete Lyukat, s a többi cikket is, amely eddig is portfóliónk része volt.

Sőt. Észvesztően fontosnak tartjuk, hogy azok is hozzájussanak a tisztességes tájékoztatáshoz, akik semmilyen újság vásárlását nem engedhetik meg maguknak. Ezért célunk és szándékunk, hogy a Magyarnarancs.hu-t bővítsük a következő hónapokban. Többek közt ezért és erre kérünk támogatást visszatérő olvasóinktól – s persze arra is, hogy a Narancsot fenn tudjuk tartani életének második 31 évében is.

Kérjük, olvassák és vegyék a Narancsot, támogassák is lehetőség szerint, és örüljenek velünk a megújult oldalunknak. Marha sokat dolgoztunk rajta, és már csak ezért is megérdemeljük!

 

A szerk.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelmébe ajánljuk