A cseh külügyminiszter szerint Orbán hasznos idióta

  • narancs.hu
  • 2024. július 8.

Külpol

Az oroszok eltaláltak Ujraknában a fővárosi kórházat, ahol rákos beteg gyerekeket kezelnek. 

„Miközben a hasznos idióták a Putyinnal való békéről hadoválnak, ő rakétákat küld egy gyermekkórházra. Jelenleg a NATO-csúcstalálkozóra tartok, hogy egy hosszú távú stratégiát szorgalmazzak Oroszország megfékezésére. Nem lehet engedni az agressziónak” – írta az X-en (egykori Twitter) Jan Lipavský cseh külügyminiszter utalva ezzel arra, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök a múlt héten Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott

A külügyminiszter azután közölte bejegyzését, hogy Ukrajnában a fővárosi kórházát, a rákos gyerekek fő kezelőpontját közvetlen találat érte. Több halottat emeltek ki a romok alól. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a támadás után azt nyilatkozta, „Oroszország vaktában lövi rakétáit, ezért felelősségre kell vonni emberiség ellen elkövetett bűncselekmények elkövetése miatt”.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.