Alagútból előbukkanó Hamász-terroristákat likvidált az izraeli hadsereg

  • narancs.hu
  • 2023. november 4.

Külpol

Gyakorta alagútaknákon keresztül támadták az IDF-et.

Daniel Hagari ellentengernagy, az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szóvivője az X-en (korábban Twitter) közölte, hogy az egyik ütközetben az izraeli erők 15 fegyveressel vívtak harcot, többüket megölték, és megsemmisítették a Hamász három megfigyelőállását – írja a telex.hu.

„Az izraeli csapatok olyan területen tevékenykedtek, ahonnan számos kísérletet észleltek arra, hogy alagútaknákon és katonai telepeken keresztül támadják az IDF-erőket” – írta.

Emellett egy célzott rajtaütés során a Gázai övezet déli részén a gázai hadosztály parancsnoksága alatt álló páncélos és műszaki erők dolgoztak az épületek feltérképezésén és a robbanóanyagok semlegesítésén. Eközben egy alagútból előbukkanó terroristaosztaggal is végeztek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.