Az orosz hadsereg újra célba veheti Kijevet

  • narancs.hu
  • 2022. május 28.

Külpol

A Kremlből származó információk szerint a legfelsőbb orosz vezetés még nem mondott le az ukrán főváros elfoglalásáról.

Az Ukrajna fővárosa, Kijev elleni orosz offenzíva márciusban kudarccal végződött, és Oroszország kivonta csapatait a térségből.

Katonai szakértők már az invázió kezdetén rámutattak, hogy Kijev elfoglalása illuzórikus cél volt, mivel ehhez Oroszország nem összpontosított elég erőt.

Azonban a Meduza.io Kremlből származó információi szerint Oroszország legfelsőbb vezetése még mindig nem mondott le arról, hogy elfoglalja Kijevet. A legoptimistább orosz vezetők szerint őszre véget ér a háború, természetesen szerintük az ukrán főváros elfoglalásával együtt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.