Elon Musk Donald Trumpról szavaztat a Twitteren

  • narancs.hu
  • 2022. november 19.

Külpol

A többség most azt szeretné, hadd térjen vissza a korábbi elnök a Twitterre.

A Twitter új tulajdonosa, Elon Musk szavazást kezdeményezett arról, mi legyen Donald Trump sorsa, legalábbis ezen a platformon – írja a 24.hu.

A többség eddig amellett voksolt, hogy a korábbi amerikai elnök hadd térjen vissza.

Trump fiókját tavaly, a Capitolium elleni támadás után függesztették fel. 

Musk bejelentette, hogy visszaállították Kathy Griffin amerikai humorista és Jordan Peterson (konzervatív) klinikai pszichológus fiókját, de Trump fiókjáról még nem döntöttek. E pénteki bejegyzés után kezdeményezett szavazást a korábbi elnök ügyében. 

Musk egy másik  bejegyzése arról szólt, hogy a Babylon Bee fiókját is visszaállították, ez a republikánus szavazók körében népszerű szatirikus oldal.

A Twitter új tulajdonosa májusban beszélt arról, vissza fogja vonni a tiltást Trump ellen. A szavazás azt jelzi, a döntés felelősségét meg akarja osztani a közösséggel.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk