Fox News: az amerikaiak 61 százaléka nem szeretné, ha ismét Trump lenne az elnök

  • narancs.hu
  • 2023. március 27.

Külpol

A volt republikánus elnök támogatottsága tavaly november óta 3 százalékot esett.

Tízből hat amerikai nem akarja Donald Trump újraválasztását - közölte a Marist College Institute for Public Opinion közvélemény kutatásának eredményét az erősen Trump-pártiként számon tartott Fox News.

A felmérés szerint a megkérdezett szavazó korúak 39 százaléka örülne Trump visszatérésének, ez 3 százalékponttal kevesebb mint tavaly novemberben. A kutatás megállapította, hogy a republikánusok 76 százaléka, a bizonytalanok 34 százaléka, míg a demokraták 11 százaléka támogatná Trump visszatérését. Ezzel szemben a megkérdezett demokrata szavazók 89 százaléka, a bizonytalanok 64 és a republikánusok 21 százaléka utasítja el a volt elnök újraválasztását; ők adják ki a megkérdezettek 61 százalékos többségét.

 

A kutatást március 20. és 23. között végezték, az azt lebonyolító Marist College Institute for Public Opinion maximum 3,5 százalékpontos hibahatárral számol.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk