Táncolj tovább – ezt üzente Hillary Clinton a finn miniszterelnöknek

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 29.

Külpol

Beszállt a szabad-e egy miniszterelnöknek bulizni vitába.

Van egy nem különösebben fontos téma, ami továbbra is foglalkoztatja médiát (és ezáltal feltételezhetően az embereket is): bulizhat-e egy harmincas éveiben járó ember, aki történetesen nő, akkor, ha egyébként ő a finn miniszterelnök. Ehhez a témához kapcsolódott most épp Hillary Clinton is.

Saját magáról tett ki egy képet a Twitterre, abból az időből, amikor amerikai külügyminiszter volt, és épp a kolumbiai Cartagenában bulizott egy miniszteri találkozó szünetében.

Táncolj tovább – üzente Sanna Marinnak, aki külön meg is köszönte a kiállást.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.