Magyar Péter szerdán Kijevbe utazik

  • narancs.hu
  • 2024. július 9.

Külpol

A Tisza Párt humanitárius akciót szervez, egészségügyi és orvosi eszközt visznek a helyi kórházaknak.

„Holnap hajnalban a Tisza Párt és a magyar emberek képviseletében Kijevbe utazom”

– jelentette be Facebook-oldalán Magyar Péter.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, legalább 20 halálos áldozata van annak az összehangolt támadássorozatnak, amit Oroszország indított hétfőn reggel ukrajnai városok ellen, és aminek során egy kijevi gyerekkórházat is találat ért. A Tisza Párt alelnöke a hírre reagálva azt írta: „A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre.”

Holnap hajnalban a TISZA Párt és a magyar emberek képviseletében Kijevbe utazom. Apaként nem tehetek másként. A tegnapi...

Posted by Péter Magyar on Tuesday, July 9, 2024

Magyar Péter hozzátette: „Mi magyarok, jobb- és baloldaliak közösen utasítjuk el az erőszakot és háborút. Szolidárisak vagyunk, a gyermekek egészsége és a biztonsága a legfontosabb számunkra.” A Tisza Párt ezért rendkívüli humanitárius akciót szervez, aminek keretében a Medspot Alapítvány segítségével jelentős mennyiségű egészségügyi és orvosi eszközt terveznek eljuttatni a leginkább rászoruló helyi kórházaknak.

„A magam nevében, magánszemélyként 1 millió forintot ajánlok fel az Alapítványnak”

– tudatta bejegyzésében Magyar Péter, aki arra kérte a segíteni akarókat, hogy kedd ma délután öt óráig vigyenek kötszereket, bébiételeket, vitaminokat, gyerekvitaminokat, vérnyomásmérőket, vércukormérőket, pelenkát, konzerveket, tésztát vagy rizst a Medspot Alapítvány székhelyére (1126. Budapest, Derkovits utca 10). Hozzátette, átutalással is lehet segíteni a háború miatt szenvedő gyerekeket. Az összegyűlt forrásokból az alapítvány gyógyszereket és egészségügyi eszközöket juttat el a kórházaknak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk