Orbán sajtófőnöke: Álhír, hogy kiabáltak a V4-találkozón

  • narancs.hu
  • 2024. március 8.

Külpol

Havasi Bertalan szerint nem is igaz az egész.

Álhírnek nevezte a Telex kérdésére Havasi Bertalan, hogy Petr Fiala cseh és Donald Tusk lengyel miniszterelnökök kiabáltak Orbán Viktorral egy zárt ajtók mögötti találkozón Prágában február 27-én.

 
 

 A kissé feszültnek tűnő V4-találkozóról a Vsquare adott hírt. A lap állítása szerint a vita arról ment, Magyarország miért blokkolta korábban Svédország NATO-csatlakozását és az EU Ukrajnának szánt támogatását. Hozzátették, az Orbánt elviekben támogató szlovák Robert Fico mindeközben csak csendben ült.

Orbán jelenleg sokkal barátibb környezetben van, az Egyesült Államok republikánus köreinek a jobbszélénél vendégeskedik, és a mai napon találkozik az egykori amerikai elnökkel, a választáson újra induló Donald Trumppal.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk