Oroszország már 2025-ben fejezné be a háborút

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 27.

Külpol

Szergej Sojgu szerint ha megfelelően fejlesztik a hadsereget, akkorra érhetik el a nem közölt pontos céljaikat.

Legalább 2025-ig folytatódhat az ukrajnai háború Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter szerint. A Business Insider által kiszúrt Twitterre feltöltött videóban Sojgu azt mondta, az orosz hadsereg folytatja harci erejének építését, hogy szembe tudjon nézni Ukrajna ellentámadásaival, a kitűzött célokat pedig modern fegyverekkel és kiképzéssel 2025-ig el lehet érni, ha következetesen végrehajtják a tervezett intézkedéseket.

Arról Sojgu nem beszélt, tulajdonképpen mik ezek a kitűzött célok, ahogy Vlagyimir Putyinnal kezdve a teljes orosz vezetés hallgat ezekről Ukrajna lerohanása óta.

Ha ez lesz a hivatalos álláspont, akkor biztosan kell hangolni némit a mindenhol ottlévő állami propagandán, hiszen Oroszország eredetileg villámháborúra készült, és komolyan gondolták, hogy egy-két nap alatt Kijevet is az irányításuk alá vonhatják. Ehhez képest jelenleg is csak Ukrajna keleti részein foglalt el területeket Oroszország, ezeknek egy részét már vissza is foglalták tőlük.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk