Putyin az ukrajnai Herszon megyébe látogatott

  • narancs.hu
  • 2023. április 18.

Külpol

Katonai vezetők jelentését fogadta. 

Látogatást tett a Dnyepr orosz csapatcsoport főhadiszállásán Herszon megyében Vlagyimir Putyin orosz elnök – közölte kedden a Kreml sajtószolgálata.

A tájékoztatás szerint az államfő fogadta Mihail Tyeplinszkij vezérezredes, az orosz légideszant erők parancsnoka, Oleg Makarevics vezérezredes, a Dnyepr csapatcsoport parancsnoka és más katonai vezetők jelentését. 

Putyin

 
Vlagyimir Putyin orosz elnök megbeszélést folytat Oleg Kozsemjakóval, a távol-keleti Tengermelléki határterület kormányzójával a Moszkva melletti vidéki rezidenciáján, Novo-Ogarjovóban 2023. április 10-én.
Fotó: Mihail Klimentyev / MTI/AP/Szputnyik
 

Ez a második ismertté vált eset, hogy Putyin a háború kitörése óta orosz ellenőrzés alá került ukrajnai területen járt.  Első alkalommal ezt március 19-én Mariupolban tette meg.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk