Rákos III. Károly király

  • narancs.hu
  • 2024. február 5.

Külpol

A brit uralkodó pozitívan áll a betegséghez.

Daganatos betegséget diagnosztizáltak a brit uralkodónál - jelentette be hétfő este a Buckingham-palota. A tájékoztatás szerint III. Károly király kezelése már hétfőn megkezdődött.

 
 
 
III. Károly brit király a felesége, Kamilla királyné társaságában távozik a London Clinic fővárosi magánkórházból 2024. január 29-én. A 75 éves brit uralkodó három nappal korábban vonult be az intézménybe, ahol tervezett beavatkozáson esett át. Fotó: MTI/EPA/Andy Rain 

A 75 esztendős Károlyt a múlt hónapban prosztatamegnagyobbodással kezelték, és e kezelés közben fedezték fel a rákos elváltozást. A közlemény szerint nem prosztatarákról van szó, a palota ugyanakkor nem közölte, hogy a betegség a király mely szervét támadta meg.

Az udvar tájékoztatása szerint III. Károly „teljesen pozitív módon áll hozzá” a kezeléshez, és a lehető leghamarabb szeretne visszatérni közfeladatainak ellátásához.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk