Sajtóértesülések szerint Meghan Markle indulhat a következő amerikai elnökválasztáson

  • narancs.hu
  • 2021. március 16.

Külpol

Ha Joe Biden úgy dönt, nem indul újra.

A brit királyi család ügyeiben mindig nagyon jól értesültnek tűnő bulvársajtó értesülései szerint magas beosztású demokrata párti politikusokkal tárgyal Meghan Markle az Egyesült Államokban. A Daily Mail forrásai azt állítják, hogy sussexi hercegné elindulna a 2024-es amerikai elnökválasztáson a demokraták színeiben, amennyiben az akkor 82 éves Joe Biden úgy döntene, hogy nem indul újra.

A lap forrásai szerint Meghan Markle és köre úgy spekulál, hogy a hercegi pár a napokban leadott amerikai interjúja megkedveltette és ismertebbé tette őt az Egyesült Államokban, és erre akár alapozhat is egy elnöki kampányban. Állítólag jelenleg a kampányfinanszírozásról szóló egyeztetések zajlanak – állította a Daily Mailnek egy jó washingtoni kapcsolatokkal rendelkező brit munkáspárti politikus.

Meghan Markle még színészkarrierje előtt, egyetemistaként foglalkozott a politikai pálya gondolatával, gyakornokként dolgozott az USA Buenos Aires-i nagykövetségén.

(Daily Mail)

Figyelmébe ajánljuk

Ha eltűnnek a rítusaink, ránk omlik az idő

Otthontalanság, kiüresedés, nyugtalanság, rohanás és magány. Kevesen akadnak manapság, akit ne érintenének ezek a kérdések. Átrohanunk az életen, próbáljuk a víz felett tartani a fejünket, de nagyobb légvételre mintha nem lenne lehetőség. Mi történik velünk?