Sajtóértesülések szerint Meghan Markle indulhat a következő amerikai elnökválasztáson

  • narancs.hu
  • 2021. március 16.

Külpol

Ha Joe Biden úgy dönt, nem indul újra.

A brit királyi család ügyeiben mindig nagyon jól értesültnek tűnő bulvársajtó értesülései szerint magas beosztású demokrata párti politikusokkal tárgyal Meghan Markle az Egyesült Államokban. A Daily Mail forrásai azt állítják, hogy sussexi hercegné elindulna a 2024-es amerikai elnökválasztáson a demokraták színeiben, amennyiben az akkor 82 éves Joe Biden úgy döntene, hogy nem indul újra.

A lap forrásai szerint Meghan Markle és köre úgy spekulál, hogy a hercegi pár a napokban leadott amerikai interjúja megkedveltette és ismertebbé tette őt az Egyesült Államokban, és erre akár alapozhat is egy elnöki kampányban. Állítólag jelenleg a kampányfinanszírozásról szóló egyeztetések zajlanak – állította a Daily Mailnek egy jó washingtoni kapcsolatokkal rendelkező brit munkáspárti politikus.

Meghan Markle még színészkarrierje előtt, egyetemistaként foglalkozott a politikai pálya gondolatával, gyakornokként dolgozott az USA Buenos Aires-i nagykövetségén.

(Daily Mail)

Figyelmébe ajánljuk

Kinek a felelőssége egy társasház felújítása? Mit tudunk csinálni, ha egyvalaki ellenzi a tulajdonosok közül?

A mögöttünk hagyott időszak a kötelező társasházi közgyűlések hónapja. Szilber Szilvia társasházkezelőt, a Társasházi Számvizsgálók Országos Egyesülete elnökségi tagját egyebek mellett olyan tipikus problémákról kérdeztük, mint hogy milyen visszaélésekhez vezethet, ha valaki más tulajodonosok nevében szavaz a közgyűlésen, illetve mit lehet tenni, ha valaki keresztbefekszik egy nagyobb volumenű társasházi felújításnak.