Trump a keresztény szavazóknak: Ha megválasztanak, többé nem kell szavaznotok

  • narancs.hu
  • 2024. július 28.

Külpol

Egy konzervatív rendezvényen beszélt a republikánus jelölt arról, hogy a keresztényeknek többet nem kell szavazniuk. 

Donald Trump republikánus elnökjelölt egy konzervatív rendezvényen azzal igyekezett megszólítani a keresztény szavazókat, hogy azt mondta, „nem kell többé szavazniuk”, ha novemberben újraválasztják – számolt be a CNN

„Többé nem kell [szavaznatok]. Még négy év. Tudjátok mit? Minden rendben lesz, minden rendben lesz, nem kell többé szavaznotok, gyönyörű keresztényeim. Szeretlek titeket, keresztények”

– mondta Trump a Turning Point Action konzervatív szervezet rendezvényén. „El kell mennetek szavazni. Négy év múlva már nem kell szavaznotok – olyan jól helyrehozzuk, hogy nem kell majd szavaznotok”.

 
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje beszél a Turning Point Action konzervatív szervezet konferenciáján a floridai West Palm Beachben 2024. július 26-án. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban.
Fotó: MTI/EPA/Cristobal Herrera
 

„Trump elnök az ország egyesítéséről beszélt, és arról, hogy elhozza minden amerikai számára a jólétet, szemben a mostani megosztó politikai környezettel, amely merélnyletkísérletet eredményezett” – kommentálte Steven Cheung, Trump kampányszóvivője a jelölt kijelentéseit. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk