Túszok nyomait találták meg egy gázai kórház alatt

Külpol

Az alagútrendszerben cumisüvegeket és pelenkákat, egy széket kötelekkel, egy rögtönzött konyhát is találtak, meg persze fegyvereket.

Az izraeli túszok fogva tartásának jeleit találták meg a Rantiszi kórház alatt a Gázai övezet északi részén

– jelentette be az izraeli katonai szóvivő hétfő este. Daniel Hagari szóvivő  bemutatta, hogyan kapcsolódnak össze a Hamász terrorista célokra használt, több mint húsz méter mélyen kiépített alagútjai a kórházak és iskolák alatt.

A Rantiszi gyermekkórház alatti alagútrendszerben találtak cumisüvegeket és pelenkákat, egy széket kötelekkel, és egy rögtönzött konyhát.

"A Hamász a kórház többi részétől elzárva kialakított egy helyet. Az egyik szobában fegyvereket találtak, a Hamász fegyverraktárát, robbanóanyagokat, amelyek egyébként veszélyt jelentenek a környezetükre" – mondta Daniel Hagari szóvivő.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk