Galla Miklós nem jutott tovább a The Voice-ban

  • narancs.hu
  • 2023. október 8.

Kultúra

A zsűri 23 éves tagja nem is tudta, ki ő.

Galla Miklós humorista is indult az RTL The Voice című énekes tehetségkutató műsorában, Bakacsi Béla Nálam jobban nem szerethet senki című dalával, de nem juttatták tovább. Produkcióját szombaton este lehetett látni.

Ebben a műsorban a zsűri tagjait coachoknak nevezik. Háttal ülnek, miközben a fellépő énekel. Akinek tetszik, amit hall, az megfordul, hogy lássa az énekest.

Galla esetében egyik coach sem fordult meg, viszont ahogy a produkció után kiderült, ki a fellépő, nagyon megörültek neki.

A humoristáról korábban megírták, hogy indulni fog, a 24.hu azt írja, azért döntött így, mert szeretne úgy és annyit koncertezni, mint a menő sztárok. Bár ereje teljében van, nem hívják sehová, pedig előadóművész, humorista, színész, „óbégató bájgúnár” és énekes

Azt nem lehetett eldönteni a produkció alapján sem, hogy a jelentkezést komolyan gondolta, vagy viccnek szánta.

Miklósa Erika kérdésére azt mondta, azért jött el, mert van az a fajta lemélyített, vibrátós énekhangja, amit máshol nem szokott használni.

Gallát Miklósa Erika és Trokán Nóra is megölelte. Curtis azt mondta, az nincs rendben, hogy Galla bejön, és három perc alatt „lenyúlja a két csajt”. Manuel – aki 23 éves – először nem tudta, kicsoda Galla Miklós, de aztán kiderült, hogy a Besenyő családra ő is emlékszik.

Arról, hogy Galla Miklós hogyan nem kapta meg hivatalosan a Karinthy-gyűrűt, és hogy aztán hogyan lett mégis az övé egy kölcsönszerződés következtében, ez a cikk szól:

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk