Rendőröket kellett hívni egy angliai színházi előadáshoz

  • narancs.hu
  • 2023. április 9.

Kultúra

Túlordították a nézők a színészt, félbeszakadt az előadás.

Félbe kellett szakítani egy előadást a manchesteri Palace Theaterben, mert a nézők vállalhatatlanul viselkedtek. A színpadon a Több mint testőr című darabot játszották, a Whitney Houston és Kevin Costner főszereplésével készült film színpadi változatát. A darab rendben csordogált egészen az utolsó tíz percig, amikor felhangzott az ikonikus I will always love you című dal. A közönség néhány tagja a színésznővel együtt elkezdett énekelni, ami totális káoszba és hangzavarba fulladt, az énekesnő, Melody Thornton pedig félbehagyta a dalt.

A színházba rendőröket kellett hívni, akik elvezették a problémás nézőket. A darabot ennek ellenére nem fejezték be, az énekesnő később elnézést kért a csendben maradt nézőktől. 

Egy brit színházi felmérés szerint a világjárvány óta erősen lezüllött a színházba járó közönség, a megkérdezettek 90 százaléka számolt be arról, hogy tanúja volt már vállalhatatlan viselkedésnek a nézőtéren. Hangoskodás, részeg nézők, verekedések és nyilvános vizelés is szerepel a jellemző panaszok között – írja a Telex.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk