Egy órán át szenvedett az utcán egy súlyosan megsérült 85 éves nő a belvárosban

  • narancs.hu
  • 2023. január 6.

Lélek

Nem segített neki senki.

Megbotlott és elesett az utcán az a bottal járó, 85 év körüli asszony, akinek egészen sokáig nem segített senki tegnap Budapest belvárosában – olvasható az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán.

"A sérült nő elmászott az első padig, ahova leült, majd (elmondása szerint) több gyalogost is próbált megszólítani, hogy hívjanak neki mentőt, mégsem állt meg senki segíteni".

Közel egy órát üldögélt a hidegben, a padon, mire végre "egy jólelkű köztisztasági alkalmazott felfigyelt az asszonyra és értesítette a mentőket". A mentők a beszámoló szerint perceken belül a helyszínre értek, csillapították az idős beteg fájdalmát, majd súlyos sérüléssel kórházba szállították.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk