Hivatalos esküvői fotókon pózol Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 27.

Lélek

A friss ara büszkélkedett közösségi oldalain a képekkel.

A hétvégén tartották meg az alcsútdobozi arborétumban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét. Az esemény nem volt sajtónyilvános. De Várkonyi most hivatalos fotókat osztott meg a Facebook oldalán és az Instagramján. A képeket csak linkelni tudjuk, mert Mészáros Lőrinc újdonsült felesége a fotók mellett azt is közölte, hogy azok „felhasználása tilos és engedélyköteles”.

Várkonyi Andrea esküvői ruháját Merő Péter tervezte, nem fehéret választott, hanem ekrü színűt, és vélhetőleg egy Jimmy Choo cipő van a lábán. Mészáros Lőrinc kék öltönyt viselt. Az ifjú pár különös természetességgel pózol...

Az esküvőt megpróbálták teljes titokban megtartani, az arborétumot körbekordonozták, a kordonokat fekete lepellel borították, hogy még csak véletlenül se lehessen belátni, és nehogy bárki megzavarhassa az ünnepséget.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?