Károly herceg felgyógyult a koronavírusból

  • narancs.hu
  • 2020. április 3.

Lélek

És elmondta mit érzett a betegség alatt.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a 71 éves Károly herceg is elkapta a koronavírust, de csak enyhe tüneteket produkált. Szerencsére felgyógyult a betegségből, most pedig videóüzenetben mondta el, hogyan élte meg ezt az időszakot.

Károly herceg elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért csak enyhe tüneteket produkált, ugyanakkor megtapasztalta a járvány mindkét oldalát: tudja milyen félni a megfertőződéstől és tudja milyen nehéz távolságot tartani a szeretteitől, karanténban átvészelni a betegséget. Károly herceg úgy fogalmazott, hogy ez egy nagyon stresszel teli, frusztráló helyzet, nehéz megtapasztalni, hogy az ember nem találkozhat a szeretteivel és teljesen felborul az élet addigi normális rendje.

A herceg továbbá megemlékezett azokról, akik elvesztették rokonaikat, barátaikat, azt mondta sokat gondolnak feleségével ezekre a veszteségekre és azokra a magányos emberekre, akiknek egyedül kell átvészelniük ezt az időszakot. A walesi herceg külön kiemelte, mennyire tiszteli azokat, akik munkájukkal – akár önkéntesként – ilyen körülmények között is helyt állnak.

Végezetül Károly elmondta, hogy reménnyel és hittel kell túlélni ezt az időszakot, aminek egyszer vége lesz, mert vége kell lennie és utána jobb idők jönnek.

As Patron of Age UK, The Prince of Wales shares a message on the coronavirus pandemic and its effect on the older members of the community.

64.3k Likes, 2,309 Comments - Clarence House (@clarencehouse) on Instagram: "As Patron of Age UK, The Prince of Wales shares a message on the coronavirus pandemic and its..."

Ne legyen fogoly a saját otthonában! Élvezzen ki minden percet!

És egy barátja minden csütörtökön meg is látogatja. Odakünn a helyzet olyan, amilyen - de még ez sem lehet elégséges ok arra, hogy ne éljünk teljességre törekvő életet, melyhez az ismeretszerzés és a színvonalas szórakozás is hozzátartozik. A Magyar Narancs heti nyomtatott kiadása az idevágó lehetőségeket a legteljesebb természetességgel biztosítja.

Figyelmébe ajánljuk