37 fok is lehet kedden

  • narancs.hu
  • 2022. június 28.

Lokál

Sok napsütés, csapadék általában nem lesz. 

„Délelőtt megszűnnek a záporok, zivatarok, majd országszerte sok napsütés várható, döntően kevés gomolyfelhő mellett. Csapadék általában nem lesz, de a Nyugat-Dunántúlon kevés helyen van esély frissítő záporra, egy-egy zivatarra, de ez még ott sem lesz jellemző.

A hőség az ország nagyobb részén tovább fokozódik, a csúcshőmérséklet 32 és 37 fok között alakul”

– írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.