Nekiállt apa és fia kinyomtatni egy Lamborghinit, a gyártó küldött nekik egy eredetit

  • narancs.hu
  • 2019. december 28.

Lokál

Ún. karácsonyi meglepetés.

Egy játéknak indult apa és fiú között, egy élethosszig tartó karácsonyi meglepetés lett belőle, amelyet az olasz luxusautó-gyártó Lamborghini szolgáltatott – írja a CNN.

Sterling Backus és fia, a 12 éves Xander sokat játszott a Forza Horizon 3 nevű autóverseny szimulátorral. Egyszer a gyermek megkérdezte apjától, hogy megépítené-e neki a kedvenc autóját, egy Lamborghini Aventadort: a fizikuskén dolgozó Backus hezitálás nélkül tudta mit kell mondania a fiának.

2018 februárjában bele is vágtak az ambíciózus projekte: 3D-nyomtató segítségével elkezdték kinyomtatni a jármű alkatrészeit. Azonban egyszer csak felhívta a férfit Katia Bassi, az Automobili Lamborghini marketing igazgatója. „Remegett a lábam. Olyan volt, mintha a pápa hívott volna azzal, hogy át akar jönni vacsorázni” – fogalmazott Backus a CNN-nek.

A marketing igazgató azt mondta, szeretnének készíteni egy karácsonyi reklámfilmet velük, cserébe két hétig furikázhatnak egy Lamborghini Aventadorral.

A reklámfilm tanúsága szerint Xander nem tudott a meglepetés luxusautóról. Backus azt mondta, minden nap vezette az kocsit, „az elképesztő nagylelkűséget pedig soha nem fogja elfelejteni”.

Figyelmébe ajánljuk