Snoblesse extra: Tüntetés – Hatra várják a József nádor térre!

  • narancs.hu
  • 2014. november 8.

Lokál

Továbbra is nyomást kell gyakorolnunk a törvényhozásra! Hisz az internetadó és több más adó bevezetését tervezi! Kiderült, politikusaink, képviselőink és hivatalnokaink mind korruptak! Meg kell mutatnunk, mi többen vagyunk! – áll a felhívásban. De vajon sikerül-e?

Továbbra is nyomást kell gyakorolnunk a törvényhozásra! Hisz az internetadó és több más adó bevezetését tervezi! Kiderült, politikusaink, képviselőink és hivatalnokaink mind korruptak! Meg kell mutatnunk, mi többen vagyunk! Meg kell akadályozni az adók bevezetését! Eddig már hangot adtunk véleményünknek, tegyük továbbra is így! Rendezvényünkre továbbra is várjuk a nemzeti lobogónkat! Pártzászlót továbbra sem kérünk! Bejelentett rendezvény lesz ismét! Arra kérek mindenkit, hogy egy gyertyát vagy mécsest hozzon magával! Két nagy meglepetéssel is készülünk, részletek a jövő héten! Csak békésen és fegyelmezetten! – áll a szervezők Facebook-oldalán.

 

Így legyen. Tehát ma este hatkor ismét felemelheti a hangját mindenki, akinek nem tetszik a rendszer. A lapunk például biztosan ott lesz a József nádor téren.

Figyelmébe ajánljuk