A Hófehérkét is újraforgatja a Disney, meg is van már a főszereplő

  • MTI/narancs.hu
  • 2021. június 22.

Mikrofilm

Egy igazi új felfedezett lesz a film sztárja. 

Rachel Zegler, Steven Spielberg 2021 decemberében mozikba kerülő West Side Story című musicalfilmjének sztárja kapta Hófehérke szerepét a Disney új élőszereplős mozijában.

Az 1937-es rajzfilm alapján készülő filmet Marc Webb rendezi, aki szerint Rachel Zeglert rendkívüli hangi adottságai mellett még számos más téren megmutatkozó tehetsége teszi alkalmassá a szerepre.

"Ereje, intelligenciája és optimizmusa pedig fontos része lesz annak, hogy újra felfedezzük a klasszikus Disney-mese örömét" - nyilatkozta a rendező.

Webb, A csodálatos Pókember rendezője 2019-ben vállalta el a Hófehérke új feldolgozását, amelynek forgatása 2022-ben kezdődik majd.

A kolumbiai-lengyel származású Zegler 2018-ban 16 évesen jelentkezett Spielberg Twitteren közzétett felhívására, amelyben a West Side Story főhősnőjét kereste, és 30 ezer jelentkező közül választották ki. Zegler előtte középiskolai színielőadásokban szerepelt, illetve 2015 óta működő YouTube-csatornájáról volt csak ismert, ahova saját előadásában töltötte fel különböző számok feldolgozásait. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk