Csütörtöktől jobbnál jobb filmek lepik el a Puskin mozit

  • Gera Márton
  • 2018. október 1.

Mikrofilm

Jön az Indiai Filmhét.

A fesztiválon hét filmet mutatnak be, a szervezők pedig igyekeztek minél színesebb válogatást összeállítani. Most ezekből ajánl a Mikrofilm négyet.

Indian Film Festival Hungary 2 min Promo - 4-10 October, 2018 in Puskin cinema

The INDIAN FILM FESTIVAL HUNGARY is dedicated to Indian Cinema to showcase path breaking films from the Indian Film Industry which have been carefully curated by Captain Rahul Bali and proudly organised by Indian Film Festivals Worldwide under the patronage of The Embassy of India in Hungary.

 

102 éves fiatal

Dattatrája Vakharijá igazán kiélvezi az életet, és ő akar lenni a legidősebb élő ember, ehhez azonban meg kell döntenie egy 118 éves férfi rekordját. Hogy minél tovább élhessen, teljesen stresszmentes életet akar élni, ezzel csak egy a gond, 75 éves fia, Bábulál, aki boldogtalanul tengeti napjait.

Dattatrájának meg kell találnia a módját, miként változtassa meg fia negatív és zsörtölődő hozzáállását és hogyan hárítsa el saját céljának egyetlen akadályát. Nem is sejtik, hogy kezdetét veszi egy hullámvasúthoz hasonló kaland tele humorral, érzelmekkel, mely felforgatja és örökre megváltoztatja kapcsolatukat.

A 102 éves fiatal című vígjátékban együtt láthatjuk India két veterán filmsztárját: Amitabh Bachchant és Rishi Kapoort, akik apa-fiú párost alakítanak a filmben.

102 Not Out | Official Trailer | Amitabh Bachchan | Rishi Kapoor | Umesh Shukla | In Cinemas May 4th

The duo is back after 27 years as father and son to give you a whole new meaning of love and family. Here's presenting to you the official trailer of 102 Not Out. Sony Pictures Releasing International present, 102 Not Out in association with Treetop Entertainment and Benchmark Pictures.

Vetítik: október 5., 19.00

Báhubali – a kezdet

Egy gyermektelen házaspár egy napon megtalálja a csecsemő Sivát egy vízesésnél, és úgy döntenek, sajátjukként nevelik fel a kisdedet. A gyermekből az évek múltán erős férfi válik, akinek minden álma, hogy felmásszon a hegycsúcsra, ami még soha senkinek sem sikerült.

Ám Siva elszánt, újra és újra próbálkozik, de sikertelenül. Akkor kap erőre, amikor megtalálja Avantiká, a rebellis harcos lány maszkját. A hegy tetején Siva később magába bolondítja a lányt, akit törzse arra választott ki, hogy megmentse a 25 éve rabságban tartott és láncra vert korábbi királynőt. Siva nem engedi, hogy szerelme ilyen veszélyes küldetésre menjen, ezért ő indul útnak, s szép lassan fény derül a fiú származására is.

Baahubali - The Beginning Trailer | Prabhas,Rana Daggubati,Anushka Shetty,Tamannaah|Bahubali Trailer

T-Series Telugu presents "Baahubali Trailer" starring Prabhas, Rana Daggubati, Anushka Shetty, Tamannaah Bhatia in lead roles. Watch BAAHUBALI TRAILER IN TAMIL - http://bit.ly/BaahubaliTrailer-Tamil SUBSCRIBE US : http://bit.ly/SubscribeToTseriesTelugu BAAHUBALI Crew: Screenplay & Direction: S.S. Rajamouli Story: V. Vijayendra Prasad Director Of Photography: K. K Senthil Kumar Production Designer: Sabu Cyril Music Composer: M.

Vetítik: október 7., 19.00

Rádzsú rosszkor, rossz helyen

Rádzsú Bhambhani élete fenekestül felfordul, mikor főnöke, Tanmaj, egy nagy hatalmú iparmágnás fia Ahmedábád utcáin elkövetett cserbenhagyásos gázolással vádolja meg. Rádzsú küzd ártatlansága elismeréséért, a rendőrség pedig próbálja kibogozni a szálakat és elválasztani a valós tényeket a kitaláltaktól.

A komor thrillert a gudzsarátí film megújulásának lehetőségét elhozó újszerű alkotásként értékelték a kritikusok, és a Nemzeti Filmdíj-gálán elnyerte a legjobb gudzsarátí film díját.

Wrong Side Raju | Official Trailer | Abhishek Jain | Anurag Kashyap | Pratik Gandhi | Mikhil Musale

A driver named Raju embarks on an extraordinary journey of redemption by forever changing lives of 3 people due to a controversial hit & run accident. When n...

Vetítik: október 8., 19.00

Rusztam

A megtörtént események alapján készült film főszereplője Rusztam Pávarí, egy fess tengerésztiszt, akinek látszólag tökéletes az élete, mikor rájön, hogy felesége az ő legjobb barátjával csalja meg, az események hirtelen fordulatot vesznek.

Rustom - Official Trailer | Akshay Kumar, Ileana D'Cruz, Esha Gupta & Arjan Bajwa | Hindi Movie

A dashing naval officer, a beautiful wife and a perfect world. This was Naval Commander Rustom Pavri's life. Three fatal shots change their lives. Based on true events, Rustom is a gripping tale about Pride, Passion and Power, and a man who must his uphold his own integrity and that of the nation.

Vetítik: október 9., 19.00

A filmeket hindi nyelven, magyar felirattal vetítik. A vetítésekre 1300 forintért lehet jegyeket venni, méghozzá itt.

Filmgyártó mesterek

Az utóbbi évek hagyományait követve 2018. október 4–10. között ismét Indiai Filmhetet rendeznek a Puskin moziban. Az idei fesztivál az indiai filmművészet úttörő alkotásait mutatja be, Captain Rahul Bali kurátor válogatásában. A programot a budapesti indiai nagykövetség védnöksége alatt és a Puskin mozi közreműködésével az Indian Film Festivals Worldwide (IFFW) szervezi.

Az Indiai Filmhét annak a törekvésnek része, amely a kétoldalú kapcsolatok jegyében erősíteni szándékozik a művészeti és kulturális kötődést India és Magyarország között. A fesztivál magyar közönsége a válogatás segítségével betekintést nyerhet indiai filmgyártó mesterek alkotásaiba.

 

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

Figyelmébe ajánljuk