Guy Ritchie kedvenc színésze bejárta a pesti bulinegyed kocsmáit

  • narancs.hu
  • 2019. február 17.

Mikrofilm

Jason Flemyinget elnyelte a Dob utca.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső sztárja és Jason Statham nagy haverja Budapesten forgatta az Epic Drama csatornán látható Jamestown című sorozatot - ennek apropóján beszélgettünk vele, Köves Gábor interjúja a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban olvasható. Ízelítő:

MN: Néhány éve láttam egyszer önt teljesen véletlenül a londoni Curzon Soho mozi bárjában. Úgy tűnt, mintha egy forgatókönyvet tanulmányozna…

JF: Könnyen lehet, hogy én voltam, van egy vágószoba a Curzon mellett, ezért mindig itt várom meg a haveromat, aki ott dolgozik.

false

MN: Hasonló törzshelyekre a magyarországi forgatás során is szert tett?

JF: Naná! Három évig éltem a Corinthia Hotelben, szóval jól tartottak. Minden Dob utcai bárt jól ismertem. Nagy valószínűséggel nem volt olyan bár a Dob utcában, ahonnan ne tántorogtam volna ki ez idő alatt. És hetente kétszer futottam is; ír kocsmákba futottam.

MN: A fiatalabb éveiben, ha nem tévedek, politikai tevékenységet is kifejtett. Ki is rúgták az angol Munkáspártból…

JF: Így igaz, elvtárs! Azt hiszem, a politikai nézeteim nem túl népszerűek Magyarországon, úgyhogy inkább nem beszélek róluk, ha önöknél vagyok. Eleget szenvedett a népük.

A Magyar Narancs új számát keressék csütörtöktől a standokon, vagy itt fizessenek elő rá.

Magyar Narancs

A digitális Magyar Narancs digitális olvasójának a digitális olvasáshoz szükség lesz a DIMAG Reader letöltésére. A digitális példányok a következõ platformokon érhetõek el online, és offline is: Iphone/Ipad (iOS), Google Android, PC. Fizessen elõ egy évre, fél évre, negyed évre, egy hétre!

Figyelmébe ajánljuk