Idejönnek a kínaiak, és villamosokat borogatnak Budapest utcáin

  • G. M.
  • 2018. október 4.

Mikrofilm

Legalábbis egy új kínai filmben.

Az már nem újdonság, hogy Budapesten egyre több külföldi filmet forgatnak, ami többek között azzal jár, hogy most már egyáltalán nem nehéz felfedezni a magyar főváros utcáit egy-egy mozi jeleneteiben.

Budapest azonban nemcsak az amerikai és európai produkciók számára lett ideális forgatási célpont: a Kínában pár hete bemutatott Golden Jobban ugyanis szintén Budapest az egyik főszereplő. A kicsit az Ocean’s-trilógiára hajazó, rablós filmnek már a plakátján is a Lánchíd tetszeleg, az előzetesben pedig a szereplők nagy lazán sétálnak a hídon. Egy másik jelenetben pedig nem cicóznak, és simán feldöntenek egy villamost Budapesten némi akciózás közepette:

A filmet az Egyesült Államokban péntek óta játsszák, magyar bemutatóról viszont nincs hír.

GOLDEN JOB (2018) Official Trailer | Heist Film

In Theaters 9/28! A group of former mercenaries reunite to plan an epic heist: boosting a truck full of medicine held by a foreign intelligence agency to supply a refugee camp in need.

(via IGN)

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

Figyelmébe ajánljuk